Detta behöver du i garaget

Tillhör du den kategori som har en hemmaverkstad och undrar över vad som behövs där? Svaret är enkelt, det varierar. Oavsett vad du pysslar med i ditt garage får du titta till vilken yta du har. Det kan vara bra att planera relativt bra hur du på bästa sätt kan optimera ytan. I många fall samlar du gärna på dig ”bra att ha” saker, men dessa kan ta upp väldigt mycket yta.

Fundera på vilken typ av arbete du kommer genomföra i garaget. Innan du planerar är det bra att ha en bild i huvudet av det. Annars är det lätt hänt att garaget blir en samlingsplats för massa prylar

Köp hem det du behöver

Har du ett eget garage är det i alla fall en idé att ha verktyg och annan utrustning där. Men det är väldigt olika vad du behöver i utrustningsväg. Köp det du behöver, i stället för sånt som kan vara bra att ha. Då kommer du långt.

Om du har en bilverkstad behöver du som sagt yta och ibland även utrustning som tar mycket yta i anspråk. Däremot om du håller på med finsnickeri kan förutsättningen i garaget se helt annorlunda ut.